Värmland wedding photographer- Marie & Lars – Koviken rest area

Det här  händer inte ofta. Jag fotograferar inte bröllop på korta stunder. Jag måste känna mig fram till vilka de jag porträtterar är, och det tar tid. Det FÅR tag tid. Annars hinner man inte bli bekväm med varandra.  Marie Och Lars kände jag dock redan. De bor här i byn. När de frågade om om jag kunde fotografera deras bröllop, beskrev de det så mysigt att jag inte kunde motstå. De gifte sig nämligen på en rastplats i skogen vid sjön. Med allt som hör till. Grill, måltavla,utedass,träbänkar…och så deras underbara husvagn:)

Det var  underbart i sen enkelhet . Firandet av att vara en familj. Det behövs inte mer. om ni frågar mig. Jag säger alltid att jag älskar att fotografera kreativa bröllop. då blir jag kreativ själv. Att gifta sig på en rastplats 500meter hemifrån, det hade inte ens jag kommit på. Och jag har roliga idéer ska ni veta . ibland, för roliga tycker de flesta.

Grattis Marie och Lars!

 

 

Swedish woods wedding, in BergslagenSwedish woods wedding, in BergslagenSwedish woods wedding, in BergslagenSwedish woods wedding, in BergslagenSwedish woods wedding, in BergslagenSwedish woods wedding, in BergslagenÖrebro Wedding photographerLoka Brunn wedding photographerVarmland_wedding_photographer017Swedish woods wedding, in BergslagenSwedish woods wedding, in BergslagenSwedish woods wedding, in BergslagenSwedish woods wedding, in BergslagenSwedish woods wedding, in BergslagenSwedish woods wedding, in BergslagenSweden Outdoors DIY weddingSweden Outdoors DIY weddingSweden Outdoors DIY weddingSweden Outdoors DIY weddingSweden Outdoors DIY weddingHällefors wedding photographerGrythyttan wedding photographerVarmland_wedding_photographer021Grythyttan wedding photographerGrythyttan wedding photographerGrythyttan wedding photographerGrythyttan wedding photographerTrolls swedish woods

 • Jag har sett många bilder från bröllop men detta var något av det mysigaste jag sett! Tänk att göra något så mysigt på ett sånt ställe?! Heltu underbara bilder!
  Som fotograf måste detta verkligen vara ett bröllop man minns.
  som sagt – helt underbara bilder!
  Sköt om dig,
  Lise :)ReplyCancel

  • sonia

   Tusen tack! Det var verkligen något att minnas:)ReplyCancel

 • carina nilsson

  Hej Sonia :)
  Helt underbara bilder du har verkligen fångat familjen Hedberg på ett fantastiskt sett..Känner Marie och Lars sen många år tillbaka har klippt dom i många år…Lars och jag har varit frilufsare där hans mor Anna-Greta va ledare…Blev så glad att titta och njuta av bilderna…Du är bäst kram Cina…ReplyCancel

 • Känns så löjligt att kommentera dina bilder då superlativen sedan länge är slut ;). Bilderna är fulla av känsla som vanligt.ReplyCancel

  • sonia

   Fast jag blir glad med vanliga adjektiv Henrik! det duger bra. Tusen tack för att du alltid tar dig tid att ge mig feedback. Jag uppskattar det jättemycket!ReplyCancel

 • Anna Holm

  Så underbart härliga bilder. Du har fångat Marie precis på rätt sätt, som hon är. Så himla go o glad!!! O hela familjen är så go o glad!!!!ReplyCancel

  • sonia

   Vad kul att höra från de som känner dem ännu bättre än mig. det kändes faktiskt naturligt hela vägen. en otroligt fin familj:) Tack Anna!ReplyCancel

 • Gustav

  Sjukt fint och snyggt! Jag kan tänka mig att det inte var det lättaste ljuset att jobba med?ReplyCancel

  • sonia

   Märkte du det Gustav? jag var riktigt orolig där ett tag. Det gick bra ändå. var rädd för hårda skuggor, men det löste sig:) Tack för de fina orden och för att du tog dig tid :)ReplyCancel

 • Fantastiska bilder, du har ett gudabenådat öga för känslor och människor! KramReplyCancel

 • Marie Hedberg fd Leppänen

  Tack Sonia, för att du ville vara med, och fotografera oss på bröllopsdagen i Koviken. Dina bilder gör mig glad, när jag tittar på dem. Timmen före vigsel ösregnade det, Men efter regn kommer solsken:) Trots det starka solskenet, blev dina bilder super bra. Tack!!ReplyCancel

  • sonia

   OH! men det är ju det som värmer mest. Tack för att jag fick vara med!:)ReplyCancel

 • I LOOOOOOOVE this!!! Gorgeous, warm , lovely with a great piece of heart put into it. Awesome wedding images!ReplyCancel

  • sonia

   Du är inte bara bäst, du är snällaste också.ReplyCancel

 • Anja

  Jag är inte så bra på sånt här att jag fattade att det var ett svårt ljus – jag blev bara fascinerad över vilket otroligt vackert ljus det var. Jättefina bilder Sonia! Du kan, du.ReplyCancel

 • Fantastiskt Sonia! Vilken känsla du har i bilderna :-)ReplyCancel

 • Helt ljuvliga bilder! Så mycket kärlek och så många känslor in dina bilder… hur gör du? Love it!ReplyCancel

 • Grymt jobbat, Sonja!ReplyCancel

 • Asså Sonia! Vilka underbara bilder! Du är grym! Ä L SK A R husvagnspusseribilden!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*