Ni som följer mig vet att jag skänkte en bröllopsfotografering i fjol till hjärtebarnen. Barn som är föda med hjärtfel, som lille Abbe.

Det känns bra att bidra. Jag bidrar till många olika saker varje år. För att jag tror på att företag bär ett socialt ansvar. För att jag mår bra av att hjälpa. För att jag själv har fått hjälp många gånger och tro på att ge tillbaka.

Grejen är dock, att när jag skänkte en bröllopsfotografering i fjol, så kändes det aldrig som om det var jag som gav bort någonting- hela vägen under auktionen och efteråt kände jag att det var jag som fick största gåvan.

Jag fann i Abbes pappa en otrolig varm och snäll människa som lägger sitt hjärta och själ på att bidra till och sprida kunskap om Hjärt- lungfonden.

Vi kände varandra sen förr, men auktionen förstärkte en fin “virtuell” vänskap.

Den största gåvan var ju den underbara brudparet som ropade in auktionen. Jag är så himla tacksam att jag fick chansen att lära känna dem, att jag inte för en sekund tror att de slantarna auktionen gav till hjärtebarnen kan någonsin jämföras med det jag fick ut av det hela . Därför anser jag mig största vinnaren från 2011 auktionen och därmed var det ju en självklarhet att bidra i år igen

– om Abbes pappa  ville. Och det ville han. Så nu finns en bröllopsfotografering att ropa hem på hans blogg.

 

Tänk vad underbart att unna sig en vacker bröllopsfotografering och samtidigt känna att man bidrar till de små underbara krabaten som föds med en liten trasig hjärta.

Auktionen stänger onsdag 29/2 kl 23.00, så skynda in och ge ett bud! HÄR!