Det här  händer inte ofta. Jag fotograferar inte bröllop på korta stunder. Jag måste känna mig fram till vilka de jag porträtterar är, och det tar tid. Det FÅR tag tid. Annars hinner man inte bli bekväm med varandra.  Marie Och Lars kände jag dock redan. De bor här i byn. När de frågade om om jag kunde fotografera deras bröllop, beskrev de det så mysigt att jag inte kunde motstå. De gifte sig nämligen på en rastplats i skogen vid sjön. Med allt som hör till. Grill, måltavla,utedass,träbänkar…och så deras underbara husvagn:)

Det var  underbart i sen enkelhet . Firandet av att vara en familj. Det behövs inte mer. om ni frågar mig. Jag säger alltid att jag älskar att fotografera kreativa bröllop. då blir jag kreativ själv. Att gifta sig på en rastplats 500meter hemifrån, det hade inte ens jag kommit på. Och jag har roliga idéer ska ni veta . ibland, för roliga tycker de flesta.

Grattis Marie och Lars!

 

 

Swedish woods wedding, in BergslagenSwedish woods wedding, in BergslagenSwedish woods wedding, in BergslagenSwedish woods wedding, in BergslagenSwedish woods wedding, in BergslagenSwedish woods wedding, in BergslagenÖrebro Wedding photographerLoka Brunn wedding photographerVarmland_wedding_photographer017Swedish woods wedding, in BergslagenSwedish woods wedding, in BergslagenSwedish woods wedding, in BergslagenSwedish woods wedding, in BergslagenSwedish woods wedding, in BergslagenSwedish woods wedding, in BergslagenSweden Outdoors DIY weddingSweden Outdoors DIY weddingSweden Outdoors DIY weddingSweden Outdoors DIY weddingSweden Outdoors DIY weddingHällefors wedding photographerGrythyttan wedding photographerVarmland_wedding_photographer021Grythyttan wedding photographerGrythyttan wedding photographerGrythyttan wedding photographerGrythyttan wedding photographerTrolls swedish woods