Alla bröllop är speciella. och borde vara det. Såklart. Jag lever in mig i alla bröllop jag fotograferar. Faller en tår eller två när jag minst anar och blir alltid kompis med en gäst eller två. Jag blir ibland även vän med brudparet, vilket är det finaste som kan hända mig som bröllopsfotograf.

Det jag vill säga är att alla bröllop är underbara , vackra och det ultimata kärleksförklaring. anser jag.

Några av de bröllop jag fotograferar skiljer sig dock lite extra från de andra. av olika anledningar.

Linda och Emil bröllop är ett av dessa.Varför? jo, jag ska berätta.

Jag har sällan, väldig sällan skådat en så lyckad blandning av människor som är eniga om en sak :

Kärlek är det man ska hylla på ett bröllop.

Alla gäster fullständigt älskade Linda och Emil. Deras närvaro  i sig var  hyllning till deras kärlek och det vackra familjen de nyss bildat.

För snart 2 år sedan föddes deras söta lilla son för tidigt. Det var långt ifrån självklart att han skulle överleva. Under de svåra 3 månader på sjukhuset, blev det väldigt tydligt för Linda och Emil vilka människor som de absolut kunde räkna med.

Vilka som hade ett givet plats i deras  liv…och på deras bröllop…

…och man kunde tag på den känslan av tillit och uppskattning.. Det låg tjockt i luften under hela dagen…

De är  verkligen Underbara och älskade av alla.