När jag fick förfrågan att fotografera för M & M och läste orden ” vi gifter oss på konsthallen”, så ramlade jag nästan av stolen. Jag var redan där; jag såg bilder flyga runt i mitt huvud och väntade med spänning på deras beslut.

Att det sedan visade sig att brudparet hade redan träffat mig på ett annat bröllop jag fotograferade i somras, gjorde det hela så otroligt trevligt och självklart.

Två lugna och kärleksfulla människor som tog det här med bröllopshysterin med ett klackspark.

Släkt och vänner kom från hela världen för att dela deras dag med dem.

Medelhavsbuffé, den roligaste musikblandning jag någonsin hört, en värld av skillnader och gemenskap som vävdes samman under en underbar kväll.

Svenskt och Libanesiskt.

Kärleksfull…

…och kanske  den lyckligaste brud jag möte. någonsin.

Det mina vänner, är det jag kan berätta. Resten får bli deras egen privata lycka.

 

Med mig den dagen hade jag  Lani, från  Noreke Foto, som fotograferade hela dagen också. Hon är en duktig Fotograf inflyttad från California, och jobbar i i Malmö. Alltid roligt att lära känna kollegor och lära sig av hur man arbetar tillsammans.

 

 

 

 

Pin It